Let’s just face it, een momentje voor jezelf
beautysalon
Let’s just face it, een momentje voor jezelf
Let’s just face it, een momentje voor jezelf

Behandelingen in de schoonheidssalon op de Haarlemmerdijk

Bij Face it! By Beauty Planning nemen we altijd de tijd voor je. Een behandeling bij onze beautysalon moet namelijk ontspannen zijn. Onze beauticians zijn vriendelijk, secuur en aandachtig. Je hebt de keuze uit een enorme hoeveelheid aan behandelingen: van een manicure tot uitgebreide gezichtsbehandeling of volledige waxbeurt.

Schoonheidssalon; beautysalon;

Clarins gezichtsbehandeling

We bieden de Clarins Facial Treatment voor zowel vrouwen als jongeren. Voor jongeren hebben we zelfs een aparte behandeling voor het reinigen van de huid. Bij deze gezichtsbehandeling kijken we naar de behoefte van je huid. Die is afhankelijk van je leeftijd, geslacht en huidtype. We verzorgen je gezicht uitgebreid.

Je ondergaat een reiniging, peeling en gezichtsmassage. We brengen een serum, oogmasker en gezichtsmasker aan. De dagverzorging die we aanbrengen maakt het helemaal af.

 

gezichtsbehandeling;

Huidproblemen

Kampt je huid met problemen? Een extreem droge huid of onzuiverheden? Bij Face it! adviseren we je graag over je huidverzorging. Mensen met huidproblemen zoals pigmentvlekken en acne hebben daarbij ook vaak baat bij onze Chinese kruidenpeeling van Neoderma.

Wimpers en wenkbrauwen

Staat een verleidelijke oogopslag altijd al op je verlenglijstje? Kies dan voor onze wimperextensions. Is de natuurlijke kleur van je wenkbrauwen of wimpers niet helemaal ideaal? Laat ze dan in de gewenste kleur verven.

gezichtsbehandeling;
gezichtsbehandeling;

Ontharen van gezicht en lichaam

Haar op plaatsen waar je het niet wilt? Kies voor een complete bodywax of laat alleen je wenkbrauwen epileren. We bieden een grote diversiteit aan ontharingsbehandelingen aan. Denk aan:

  • waxen
  • suikerwax
  • IPL
  • harsen
  • elektrisch epileren
  • threading

Make-up

Bruidsmake-up
Je bruiloft is een van de – zo niet dé – bijzonderste dagen van je leven. Je wilt er voor je partner en alle gasten mooi uitzien, maar bovenal voor jezelf. Laat onze make-upexperts je bruidsmake-up doen. De prijs voor bruidsmake-up is altijd inclusief proefmake-up.

Gratis behandeling bij aankoop van 3 make-upproducten
Koop je drie make-upproducten dan krijg je een 30 minuten durende gezichtsverzorgingsbehandeling naar keuze gratis.

Clarins
Twee keer per jaar brengt Clarins een trendy look uit. In onze beautysalon kunnen we je hier alles de nieuwste looks vertellen.

Permanente make-up
Er nooit meer slaperig uitzien als je net je bed uitrolt en nooit meer mascara die over je wang druppelt bij een regenbui. Met permanente make-up zie je er altijd op je best uit, zonder dat je hier moeite voor hoeft te doen.

gezichtsbehandeling;

Massages

Een massage is niet alleen heel rustgevend, een massage is om talloze verschillende redenen een goed idee. Zo geeft het je meer energie en verbetert het je flexibiliteit, maar stimuleert het je bloedsomloop ook en wakkert het je stofwisseling aan. Een massage is altijd een goed idee.

Bij ons kun je kiezen uit een hotstone-massage of een aromatherapie-massage

Swan Venus methode

Sinds kort kan je ook bij ons in de salon terecht voor een Venus Swan-behandeling. Door het gebruik van magnetische pulsen en radiofrequente golven voeren wij faceliftings en bodyliftings uit, en dit alles zonder het gebruik van naalden. De Swan Venus-methode bevordert ook het herstel van littekens, vermindert cellulitis en zorgt voor contourverbetering door lokale vetophoping aan te pakken. Onze Venus Swan specialiste, Natasja Fritsche, informeert je graag over de mogelijkheden.

Plan een momentje me-time