Bij Schoonheidssalon Beauty Planning nemen we altijd de tijd voor je. Een behandeling bij onze beautysalon moet namelijk ontspannen zijn. Onze beauticians zijn vriendelijk, secuur en aandachtig. Onze beautysalon biedt je een enorme hoeveelheid aan verzorgingsbehandelingen: van een manicure tot uitgebreide gezichtsbehandeling of volledige waxbeurt.

Clarins gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huid

Voor vrouwen en jongeren hebben we de Clarins Facial Treatment. Voor jongeren hebben we zelfs een aparte behandeling voor het reinigen van de huid. Bij deze gezichtsbehandeling kijken we naar de behoefte van je huid. Afgestemd op je leeftijd, geslacht en huidtype verzorgen we je gezicht uitgebreid. Je ondergaat een reiniging, peeling en gezichtsmassage. Daarna brengen we een serum, oogmasker en gezichtsmasker aan. De Clarins gezichtsbehandeling sluiten we af met de dagverzorging; die maakt je schoonheidsbehandeling helemaal af.

Huidproblemen behandeld door onze huidexperts

Kampt je huid met problemen, zoals een extreem droge huid of onzuiverheden? Bij Schoonheidssalon Beauty Planning adviseren we je graag hoe jij je huid het beste kunt verzorgen. Heb je huidproblemen zoals pigmentvlekken en acne? 

Maak dan een afspraak met onze beautyspecialist voor onze behandeling met de Chinese kruidenpeeling van Neoderma.

Wimperextensions en wenkbrauwen verven

Staat een verleidelijke oogopslag altijd al op je verlanglijstje? Kies dan voor onze wimperextensions. Is de natuurlijke kleur van je wenkbrauwen of wimpers niet helemaal ideaal? 

Maak een afspraak om ze in de gewenste kleur te verven.

Ontharingsbehandelingen voor je gezicht en hele lichaam

Heb je haar op plaatsen waar je het niet wil? In onze beautysalon in Amsterdam kun je terecht voor bijvoorbeeld een complete bodywax of het epileren van je wenkbrauwen. We bieden een grote diversiteit aan ontharingsbehandelingen aan. Denk aan:

  • Waxen
  • Suikerwax
  • IPL
  • Harsen
  • Elektrisch epileren
  • Threading

Wil jij een schoonheidsbehandeling boeken?

Bekijk de prijzen

Onze make-upbehandelingen

De mooiste versie van jezelf met onze bruidsmake-up
Je bruiloft is een van de – zo niet dé – bijzonderste dagen van je leven. Je wil er voor je partner en alle gasten mooi uitzien, maar bovenal voor jezelf. Laat onze make-upexperts je bruidsmake-up doen. De prijs voor de bruidsmake-upbehandeling is altijd inclusief proefmake-up.

Koop je drie make-upproducten? Dan krijg je een 30-minuten durende gezichtsbehandeling gratis!

De nieuwste look van Clarins
Twee keer per jaar brengt Clarins een trendy look uit. Ben je benieuwd wat de nieuwste make-uplook is? Bij Schoonheidssalon Beauty Planning in Amsterdam kunnen we je alles over de trendy looks van Clarins vertellen.

Altijd op je best met onze permanente make-up

Er nooit meer slaperig uitzien als je net je bed uitrolt? Nooit meer uitgelopen mascara op je wang na een regenbui? Kies voor onze behandeling met permanente make-up en je ziet er altijd op je best uit, zonder dat je er moeite voor hoeft te doen.
Is het tijd voor een momentje me-time?

Boek een behandeling in onze beautysalon

Complete ontspanning met onze massages

Een massage is heel rustgevend, maar geeft je ook meer energie, verbetert je flexibiliteit, stimuleert je bloedsomloop en wakkert je stofwisseling aan. Een massage is dus altijd een goed idee! Bij Schoonheidssalon Beauty Planning kun je kiezen uit een hotstonemassage of een aromatherapiemassage

Natuurlijke face- en bodylift met de Swan Venus-methode

Sinds kort kun je in onze beautysalon in Amsterdam ook terecht voor een Venus Swan-behandeling. Door het gebruik van magnetische pulsen en radiofrequente golven voeren wij facelifts en bodylifts uit, zonder het gebruik van naalden. De Swan Venus-methode bevordert ook het herstel van littekens, vermindert cellulitis en zorgt voor contourverbetering door de lokale vetophoping aan te pakken. Onze Venus Swan-specialiste Natasja Fritsche informeert je graag over de mogelijkheden.

Contactgegevens

 020 - 330 52 83

 beautyplanning@live.nl

Haarlemmerdijk 116A 
1013JH Amsterdam

KvK ; 33226391

Privacyverklaring

Prijslijst

Openingstijden

Maandag 17:00 - 21:00

Dinsdag 09:00 - 21:00

Woensdag 17:00 - 21:00

Donderdag 09:00 - 21:00

Vrijdag - Zaterdag 10:00 - 18:00

Zondag 09:00 - 18:00